AMB MANEL FERRER I RUTH MIRÓ

Cada matí de 8h a 11h en Manel Ferrer i acompanyat de la Ruth Miró, conduirà un magazín en directe amb l'objectiu de repasar les noticies de la jornada i acompanyar-ho amb els temes musicals del moment.

També hi haurà temps per a dedicar al teatre, el cinema, la televisió, la moda, la psicologia i el món de la familia. T'ho perdràs?

Pots participar-hi trucant al 972 160 338, enviant un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o a través del Facebook i del Twitter del programa.

 
FORMULA QUIMET CUIXART I LES DEDICATORIES !!!
 
Totes les tardes de dilluns a divendres formula Quimet Cuixart amb la millor musica d'abans i ara, amb les dedicatòries amb la simpatia i .... , que el carecteritzen alguna que altre sorpresa durant aquesta franja horària de 17:00 a 20:00, fes la teva dedicatòria, petició musical trucant al 972 160 338, dedicali una cançó a la teva persona estimada, als teus amics, al teu jefe o deman algun tema que simplement vulguis escoltar.
Connectat cada dia amb Quimet Cuixart !!!!  Kamom !!!!!  

 
 
SELVA FM ON LINE

Des de El Movil On-Line

Altres Mitjans del Grup

             http://www.amgsl.es